Om oss

Iden till en upplevelse cup föddes tidigt på hösten 2009 då vi satt ett gäng och snackade över en kopp kaffe medan våra killar var på isen och tränade.
Flera av oss har varit med kring hockeyn ett tag och hunnit med att vara ute på ett antal cuper de flesta alldeles förträffliga när det gäller mat, matcher, lotterier, mm. De vi tyckte att vi saknade var själva showen kring matcherna och att spelarna i lagen skulle få känna sig som de stora stjärnorna när de glider in på isen.
Boendet skulle också vara en viktigt del av vårt koncept. För att testa våra tankar och idéer beslöt vi oss för att försöka få till "det lilla extra" när vi stod som arrangör för ett av gruppspelen i GP pucken i januari 2010. Feedbacken vi fick gjorde att vi fick blodad tand och startade Sveriges häftigaste upplevelse cup HeavyMetalThunderCup
Några år senare var efterfrågan jättestor så vi utvecklade konceptet med en avslutningscup där vi lägger mer focus på spelet med 4-domarssystem, intervjuver, live hockey orgel allt för att skapa den rätta SHL känslan, men att fortfarande behålla upplevelsen från Heavy Cupen. Ur detta skapades LillaElitserien som genomfördes för första gången mars 2014.

Svenska Cup & Event och vårt fantastiska CREW driver dessa cuper helt idiellt där samtliga pengar går tillbaka till evenemanget. Vi drivs av att få ge alla dessa ungdomar en upplevelse för livet som stärker både individen och lagsammahållningen.

MVH
Fredrik och Robert Nilsson och vårt grymma CREW.
  

Reaktioner från spelare och ledare

Vi är jättenöjda med cupen, världsklass! 

Helt otroligt, vi hade höga förväntningar men kunde inte föreställa oss detta, riktigt bra.

Självklart kommer vi tillbaka!!!

Det enda grabbarna pratar om efter sommaruppehållet är LillaElitserien som var en fantastisk säsongsavslutning för oss.
Vi kommer gärna tillbaka!