Genomförda cuper

                                                                           2018 års cup

Cupen 2018 lyftes upp en årgång och Täby fick möjligheten till revanch och tog den.
I finalen slog dem Järnbrott med 5-2

Täby HC är en förening norr om Stockholm med verksamhet från Hockeyskolan upp till J18 Elit med fokus på utbildning av både bredd- och elitspelare. Klubben har en utpräglad träningskultur och uppmuntrar träning och samarbete mellan årskullarna för att möta varje spelare på rätt nivå. Klubben har rönt flera framgångar i cup- och seriespel, bl a GIC:en, Dif Elit, Folke Filbyter, Sweden Hockey Trophy,Resport med fler stora turneringar
Under 2014 påbörjades arbete för utöka antal aktiva tjejer i klubben, med bl a deltagande i Team Norr, ett samarbetslag mellan norra Stockholms föreningar. 2015 utsågs Täby HC till Årets förening av Stockholms Ishockeyförbund.

Team 04 är ett gäng glada och energifulla killar som många av dem hängt i hop sedan hockeyskolan
Vi trivs att träna hårt både på is och off ice och vi bygger laganda på teoriklasser
Några av våra ledord är #kemi #gemenskap och #energi
Tillsammans har vi under årens lopp deltagit i cuper i Sverige, Finland och i Ryssland

Säsongen 17/18 har laget fina sportsliga framgångar
Guld i Dif Elit cup
5e plats i Gic:en
Silver i Leksand youngstar cup
1a platsen i Stockholms hockey cup A1

Denna säsong har laget fått en ny huvudtränare som tagit spelet till en ny och vuxnare nivå 

                                                                         2017 års cup

Det var mycket nerver i båda lagen när dom genom eldflamorna åkte in på finalisen.
Efter 6 min tar Södertälje ledningen genom Oskar Håkansson assisterad av bla Jonathan Lekkerimäki som vann både mål och poängligan. 
Ledningen utökas till 2-0 bara 2:15 efter första målet men Helsingborg kämpade hårt och får en kvittering och matchen går fram och tillbaka och periodvilan står det 3-3. Efter hårda 13 minuter sätter Sixten Cruce 3-4 vilket också blir slutresultatet.

Lagets text

Helsingborgs Hockey Club Ungdom (HHC U) bedriver ishockeyträning och spel för ungdomar och juniorer. Föreningen har ca 300 aktiva medlemmar från Hockeyskolan upp till J20, med ett A-lag som spelar i Hockeyettan Södra. HHC:s U13 lag har under säsongen spelat i Skånes U13 Div 1 serie samt Skånes DM. Laget tog hem serien och är klara för DM final (har inte spelats vid tiden för detta tryck). Laget har även varit på tre cuper under säsongen, med seger i den ena samt två segrar i B-Finalerna vid de två andra tillfällena. 

                                                                           2016 års cup

                                              Efter ett fantasktiskt slutspel stod finalen mellan två Stockholmslag Göta traneberg och Täby

Täby visade på väldigt bra spel genom hela turneringen där Gordon Zetterberg gjorde totalt 10 mål men blev slagen med 2 poäng av Oskar Jellvik med hela 8 assist.
Finalen stod mellan Stockholms rivalerna som mött varandra tidigare, där Täby tog ledningen efter 10 min och sedan utökade till 3-0. Gordon och Oskar var inblandade i finalens samtliga mål.
Ett stort grattis till hela laget där alla bidragit till fantastisk hockey!

                                 Laget

Täby HC är en förening norr om Stockholm med verksamhet från Hockeyskolan upp till J20, med fokus på utbildning av både bredd- och elitspelare. Klubben har en utpräglad träningskultur och uppmuntrar träning och samarbete mellan årskullarna för att möta varje spelare på rätt nivå. Klubben har rönt flera framgångar i cup- och seriespel, bl a GIC 2015 (Team 01), Resport Trophy (Team 97 och Team 03), Stockholms serieslutspel (7 guld - Team 98, Team 99, Team 00, Team 03). Under 2014 påbörjades arbete för utöka antal aktiva tjejer i klubben, med bl a deltagande i Team Norr, ett samarbetslag mellan norra Stockholms föreningar. 2015 utsågs Täby HC till Årets förening av Stockholms Ishockeyförbund.
Täby HC Team 03 består av 18 utespelare och 2 målvakter där de allra flesta varit med ända sedan Hockeyskolan startade 2008.
Vi gillar att träna både på is och barmark tillsammans med våra duktiga is- och fystränare, och har ett stort engagemang hos ledare, spelare och föräldrar kring laget. Vi hittar gärna på annorlunda träningsupplägg på våra fyspass såsom triathlonfys, och deltagande i springtävlingar som Täbyloppet och Hammarby backrace.
Laget har genom åren renderat stora framgångar i Stockholmsserien och cuper i Sverige och utomlands.

                 Årets matchprogram

                                                                           2015 års cup

                                                           Stod mellan utmanarna Norrtälje IK och regerande mästarna Malmö Redhawks

Vinnare av 2015 års upplaga var Norrtälje IK mot regerande mästarna Malmö Redhawks. Norrtälje tog hem segern efter 2 mål i den andra perioden

                                 Media

                Vinnarlaget!

NIK 02 hade bjudits in till Lilla Elitserien, en AAA-cup med SHL-känsla. Förutom tuffa matcher utlovades en inramning utöver det vanliga med äkta hockeyorgel, spelarpresentationer med eld och rök, 4-domarsystem och efterföljande direktsända spelarintervjuer. Vi ville avsluta en fantastisk säsong med en kul cup, helst med motstånd som vi normalt inte möter i seriesammanhang

Matchprogramet

                                                         2014 års Cup  en dunder succe!Stolta vinnare av den första upplagan var Malmö Redhawks som efter en kvittering i sista minut kunde avgöra i sudden mot Hanhals.

Matchprogramet